Tahaksite te teada, kuidas maitsevad heinapoiss, rukkisoto, pastinaaginuudlid või maapirnikompott? Kui ajab isutama, kirjutage oma kalendrisse söögiretk Tallinna vanalinna müüride vahele, kus asub tänavuse parima taimetoidu pakkuja, Hõbelusikaga autasustatud restoran Von Krahli Aed.
Köögi peakoka kulpi liigutab seal juba kolmandat aastat toidukunstnik Maru Metspalu. Moesõbrad mäletavad tema romantiliselt mullimustriliseks kootud ning kivikestega ehitud samblarohelisi, vaarikaroosasid ja peedilillasid käpikuid-mütse. Maitsekütid aga meenutavad õhates Maru raamatust ja ajakirjaveergudelt loetud muinasjutulisi maitsevõrrandeid, kust leiab ürditäpilist tomatimoosi, rummiseid-suhkruseid panniploome või lõhnavate kannikestega mustikalund.