:format(webp)/nginx/o/2018/11/19/11585685t1hbf8a.jpg)
Toidublogija Kadri Raig annab suurepärase idee, kuidas teha taimseid kotlette. Head isu!
Toidublogija Kadri Raig annab suurepärase idee, kuidas teha taimseid kotlette. Head isu!
Kotletid
Serveerimiseks
Viska läätsed ning kinoa potti, lisa suts soola ning kata need keeva veega nii, et vesi ulatub umbes 2 sõrme võrra teradest kõrgemale. Keeda pehmeks (läheb umbes 20 minutit), vahepeal kontrolli, ega vesi pole otsa saanud. Kui on, siis lisa juurde. Tekkima peab selline pudrutaoline mass.
Sega juurde maitseained ning lase pudrul jahtuda (rõdul näiteks).
Jahtumise ajal puhasta avokaado ning purusta viljaliha koos laimimahla ning soolaga ühtlaseks. Soovi korral tükelda sisse pisut jalopenot.
Poolita kirsstomatid ning haki roheline sibul.
Kui puder enam-vähem jahtunud, siis vormi segust 4 kotletti ning prae need kookosõlis keskmisel kuumusel mõlemalt poolt krõbedaks.
Serveerides säti kotletid spinatilehtede hunnikule, tõsta peale avokaadomögin ning puista üle tomatipoolikute ja rohelise sibulaga.