Lihtne, ent geniaalne nipp muudab külmkapi kasutamise oluliselt efektiivsemkas

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Kes meist poleks seisnud silmitsi tõsiasjaga, seda eriti pühade ajal, et külmkapp on servani täis ja mahuta, kuidas tahad, rohkem sinna midagi panna pole võimalik. Või siiski?

Väga paljudele esmapilgul lootusetuna näivatele olukordadele leidub lahendus, kui pea tööle panna. Ühe sellise leidis ka portaali The Kitchn toimetaja Ayn-Monique Klahre, kui pidi niigi tuubil täis külmikusse suutma ära mahutada kaks küpsetamist ootavat lasanjet.

«Esialgu paistis, et mu külmik on ääreni täis ja kui pika kombineerimise peale ühe lasanjevormi kuidagi ära mahutasingi, siis näis, et nüüd on tõesti kõik. Hakkasin oma köögikappides sihitult ringi vaatama lootes, et äkki tuleb mulle mingi hea mõte, kuidas olukorda lahendada,» räägib ta.

Kappides kolades jäi Klahrele näppu madala servaga ahjuplaat ja selgus, et see ongi lahendus, mida ta otsinud oli: üks lasanjevorm külmiku riiulisse, ahjuplaat vahele ja teine vorm selle peale. Lihtne, ent geniaalne!

Tegemist on sisuliselt lisariiuliga, mida saab tarvitada paljudes olukordades, kus niigi juba täis külmikusse vaja mahutada ahjuvormis pealt lahtisi hõrgutisi. Ahjuvormi servad lubavad sellele muretult peale paigutada näiteks ahjuplaadi, lõikelaua või muud taolist. 

Tasub lähenevate jõulude eel kindlasti kõrva taha panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles