Väga suur viga, mida paljud külalised võõras kodus tegema kipuvad (1)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Pühadeperiood on täies mahus ees ja paljud jõulupeod samuti. Et mitte oma võõrustajale meelepaha põhjustada, hoidu ühest levinud, aga väga ebamugavast veast. 

Nimelt eeldavad väga paljud külalised, et peo algusaeg on soovituslik, mitte kohustuslik, ja pole hullu, kui nad etteteatamata saabuvad kokkulepitud ajast oluliselt varem, vahendab Popsugar.

See on väga ebaviisakas ja äärmiselt jõhker võõrustaja suhtes. «Me teame ju kõik, et viimastel tundidel enne külaliste saabumist käib kibe ettevalmistamine. Kes teeb süüa, kes kraamib - väga vähesed meist tahavad sinna kõrvale külalisi passima, eriti, kui pole osanud sellega arvestada,» ütleb etiketiekspert Cindy Joe.

Enamik võõrustajaid hakkab liiga vara saabunud külaliste pärast kiirustama, mis näiteks toidu ettevalmistuse võib suisa täielikult rikkuda. Ebamugav on see ka juhul, kui viimase hetke koristamine veel pooleli on.

Kui mingil põhjusel soovid peole varem saabuda, kooskõlasta see kindlasti eelnevalt võõrustajaga, et teisele mitte ebamugavusi põhjustada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles