/nginx/o/2018/11/27/11607341t1h9bce.jpg)
Puuviljad on igati aus ja tark valik. Tihti süüakse vaid kooreta viljaliha – ja jäetakse end enamikust toitainetest ilma.
Puuviljad on igati aus ja tark valik. Tihti süüakse vaid kooreta viljaliha – ja jäetakse end enamikust toitainetest ilma.
Suurt osa puuviljakoortest võib rahumeeli süüa, kuna nad pole ei mürgised ega muudmoodi talumatud. Teine lugu on siis, kui reageerid koorele allergiliselt. Selle põhjuseks on enamasti keemilised toimeained, mis on pärit kas väetistest või taimekaitsevahenditest. Bio-puuvilja puhul neid lisandeid ei kasutata ja juba seepärast oleks kõige mõistlikum biokraami eelistada. Siiski on mõningaid vilju, mille koori ei peaks kunagi sööma, kirjutab Vital.
Kasulikud koored
Mittenauditavad koored
Maailmas leidub aga ka mõru maitsega nahkseid puuviljakoori, mida on raske närida. Eks need tuleks siis rahule jätta.