Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Paljas Porgand soovitab: peedipasteet

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artikli foto
Foto: Paljas Porgand

«Vegan pasteet on midagi, mida klassikalise pasteedi austajad ei oskaks vegan toiduna ette kujutada. Näitan inimestele, kui lihtne on teha pasteeti hoopis tervislikumalt ja loomadesõbralikumalt,» tutvustab blogija.

Peedipasteet

Kogus: 1 purk

Vaja läheb:

  • 220 grammi keedetud või konserveeritud punaseid ube
  • 50 grammi keedupeeti
  • 30 grammi tahiinit
  • 1 tl suitsupaprika maitseainet
  • ½–1 tl Himaalaja soola
  • ½ tl jahvatatud vürtsköömneid

Töötle kõik koostisosad köögikombainis ühtlaseks. Serveeri.

Retsept on võetud Merilin Taimre uuest kokaraamatust «Mu süda kuulub kolmele – toidule, loomadele ja minule».

Raamatu esitlused:

4. detsembril kell 16.00 Eesti Rahvusraamatukogus

6. detsembril kell 17.30 Viru keskuse Rahva Raamatus

8. detsembril kell 13.00 Pärnu Keskuse Apollos

8. detsembril kell 17.00 Tartu Lõunakeskuse aatriumis

Tagasi üles