«Vegan pasteet on midagi, mida klassikalise pasteedi austajad ei oskaks vegan toiduna ette kujutada. Näitan inimestele, kui lihtne on teha pasteeti hoopis tervislikumalt ja loomadesõbralikumalt,» tutvustab blogija.
Paljas Porgand soovitab: peedipasteet
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peedipasteet
Kogus: 1 purk
Vaja läheb:
- 220 grammi keedetud või konserveeritud punaseid ube
- 50 grammi keedupeeti
- 30 grammi tahiinit
- 1 tl suitsupaprika maitseainet
- ½–1 tl Himaalaja soola
- ½ tl jahvatatud vürtsköömneid
Töötle kõik koostisosad köögikombainis ühtlaseks. Serveeri.
Retsept on võetud Merilin Taimre uuest kokaraamatust «Mu süda kuulub kolmele – toidule, loomadele ja minule».
Raamatu esitlused:
4. detsembril kell 16.00 Eesti Rahvusraamatukogus
6. detsembril kell 17.30 Viru keskuse Rahva Raamatus
8. detsembril kell 13.00 Pärnu Keskuse Apollos
8. detsembril kell 17.00 Tartu Lõunakeskuse aatriumis