Enne ja pärast: igava magamistoa rabav uus nägu tekitab elevust

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.vintagerevivals.com

Kogu aeg korrutatakse, et magamistuba olgu tagasihoidlik ja rahulik, sest liiga kirev interjöör rikub ööund ja ei lase mõnusalt välja puhata. See koduomanik otsustas aga asja ikka enda nägemuse järgi teha.

Tegemist on teismelise tüdruku magamistoaga, mis enne remonti oli silmatorkamatult valge. Tõenäoliselt väga hea väljapuhkamiseks, aga väga hea pealevaatamiseks. 

Tema ema otsustas asjale pisut elu sisse puhuda. Vanast toast jäi alles üks valge kast ja üks kummut. Kõik muu läks ja uued esemed tulid asemele. Nagu ka uus seinavärv.

Foto: www.vintagerevivals.com

Tütre toa üks otsasein on mustriline ja kirju - tegu on lahendusega, millega on väga lihtne üle piiri minna, aga siin toimib see suurepäraselt, sest ülejäänud tuba toetab seda ja miski ei kipu kirju mustriga võistlema. 

Ema sõnul on tütar oma toaga väga rahul, ka tema ise on väga rahul ja rahul on ka kommenteerijad, kes naise blogis arvamust avaldanud on.

Foto: vintagerevivals.com

Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles