Foto: internetti ajab hulluks üks keeruline jõulupilt

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pexels.com

Sellised peamurdmispildid on viimasel ajal väga levinud ja siin on üks järjekordne omasugune, seekord jõuluteemaline. Kas sina saad aru, kus vastus end peidab?

Floristikaettevõte Bloom&Wild on tänavusteks jõulupühadeks välja lasknud mustripilfi, kus tuleb arvukate jõulukuuskede ja -ehete seast üles leida läänemaailma jõulude sümbollind punarind. Inimesed kurdavad, et tegu on peaaegu võimatu ülesandega, sest lind on nii osavalt ära peidetud.

Loojate sõnul aga läheb enamikul inimestest enam kui kaks minutit, et punarind üles leida. Täpsemalt kaks minutit ja 26 sekundit.

Kui kaua läheb aega sul? (Kliki pildile, siis avaneb see suuremalt)

Foto: Bloom&Wild

Ei taha kuidagi silma jääda? Vihjeks, et lind on tõesti tilluke ja üleni punast värvi.

Kui hätta jäid, siis lind on peidus pildi paremal pool servas üsna keskosas. Teda on ümbritsevate punaste kaunistuste tõttu päris raske, kuid siiski mitte võimatu märgata:

Foto: Bloom&Wild

Tegemist kindlasti hea väljakutsega, millega jõulupühade ajal pidusööma ajal kahe käigu vahel küllatulnud inimesi lõbustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles