Kui tahad vett ja elektrit kokku hoides raha säästa, soovitab Wunderweib just allpoololevat meetodit. Teise boonusena olgu lisatud, et nuudlid ei kleepu külmas vees kokku. Mis aga kõige parem - sa saad oma nälja vastu midagi ette võtta, kuna nuudlid saavad kiiremini valmis kui muidu.
- sügavat praepanni
- külma vett
- nuudleid
1. Vala nuudlid panni ja kalla neile külma vett. Nuudlid peaksid olema veega kaetud.
2. Tõsta pann pliidile ja kuumuta.
3. Kui peaaegu kogu vesi on aurustunud/ imendunud, võid kontrollida, kas nuudlid on valmis.
4. Ära kalla ülejäänud nuudlivett ära. Ka selleks on kasutuvõimalusi.
Kasuta praepanni-trikki, et teha kõrvale ka üks superkiire tomatikaste. Praepanni nuudlivesi sisaldab hulganisti tärklist - palju rohkem kui tavalise keedupoti-meetodi puhul.
Lisa pannis passivatele nuudlitele passeeritud tomateid, tomatikontsentraati, veidi suhkrut, soola, pipart ja vürtse. Lase segu korraks keema - ja ongi su kiire nuudliroog tomatiga valmis. Kuna sa kasutasid vaid ühte panni kogu toidu valmistamiseks, läheb ka nõudepesu kiiremini.