Nuudlid on ideaalne lahendus, kui majja saabub ootamatult suur nälg ja sul pole absoluutselt mingit tahtmist hullumiseni kokata. Aga kui ka see aeg näib igavikuna, kuni vesi potis keeb ja nuudlid valmis saavad, mis paneb su kõhu talumatult korisema, kasuta kavalust. Hoiad kokku nii aega kui elektrit.
Selle trikiga saad nuudlid imekiirelt valmis
Kui tahad vett ja elektrit kokku hoides raha säästa, soovitab Wunderweib just allpoololevat meetodit. Teise boonusena olgu lisatud, et nuudlid ei kleepu külmas vees kokku. Mis aga kõige parem - sa saad oma nälja vastu midagi ette võtta, kuna nuudlid saavad kiiremini valmis kui muidu.
Vaja läheb:
- sügavat praepanni
- külma vett
- nuudleid
1. Vala nuudlid panni ja kalla neile külma vett. Nuudlid peaksid olema veega kaetud.
2. Tõsta pann pliidile ja kuumuta.
3. Kui peaaegu kogu vesi on aurustunud/ imendunud, võid kontrollida, kas nuudlid on valmis.
4. Ära kalla ülejäänud nuudlivett ära. Ka selleks on kasutuvõimalusi.
Turbo tomatikaste
Kasuta praepanni-trikki, et teha kõrvale ka üks superkiire tomatikaste. Praepanni nuudlivesi sisaldab hulganisti tärklist - palju rohkem kui tavalise keedupoti-meetodi puhul.
Lisa pannis passivatele nuudlitele passeeritud tomateid, tomatikontsentraati, veidi suhkrut, soola, pipart ja vürtse. Lase segu korraks keema - ja ongi su kiire nuudliroog tomatiga valmis. Kuna sa kasutasid vaid ühte panni kogu toidu valmistamiseks, läheb ka nõudepesu kiiremini.