Fotod: odavaim müügis olev maja Tallinnas pakub väga põnevaid võimalusi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Tallinna südalinnas asuv väike maja on hetkel pealinna odavaim müügis olev eramu. Maja on küll pisike, aga pakub põnevaid võimalusi.

Tilluke maja Uus-Tatari ja Ravi tänavate ristmikul Tallinna südalinnas on ehitatud 1928. aastal. Majas on üldpinda kõigest 16 ruumteerit+kelder, mis teeb kokku umbkaudu 19 ruutmeetrit. 

Majas on varasemalt tegutsenud kingsepatöökoda, lillepood ja ladu, praegu seisab see tühjana. Eraldi sissepääsuga kivimaja köetakse ahjuga. Veevarustust hoones praegu ei ole, aga vesi on võimalik majja sisse tuua.

Foto: KV.EE

Maja ehitusalust pinda on võimalik suurendada, samuti süvendada maja all asuvat pinda korruselisuse muutmisel ja maja üldpinna suurendamise eesmärgil (katuseharja on lubatud tõsta, katuseräästast mitte).

Kuid samas võib maja võtta kasutusele ka just sellisena nagu see on: sellest saaks suurepärase trendika minimaja noorele oma elu alustavale inimesele. Paremat asukohta on minimajale Tallinnas raske leida.

Vaata rohkem SIIT. 

Ideid minimajadeks: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles