/nginx/o/2018/12/06/11633823t1hd379.jpg)
Blogija Paljas Porgand ehk Merilin Taimre andis välja oma neljanda kokaraamatu, mis sisaldab hulganisi retsepte veganitele. Jõulude ootuses avaldame raamatust piparkookide retsepti, mis pakub vaheldust senistele piparkookidele.
Blogija Paljas Porgand ehk Merilin Taimre andis välja oma neljanda kokaraamatu, mis sisaldab hulganisi retsepte veganitele. Jõulude ootuses avaldame raamatust piparkookide retsepti, mis pakub vaheldust senistele piparkookidele.
Taigna kogus: 1 päts
Vaja läheb:
Pane datlid keeduvette likku ning veendu, et neis poleks kive. Sega suuremas kausis kokku kõik kuivained. Seejärel purusta pehmeks leotatud datlid ühtlaseks pastaks ning lisa kaussi koos ülejäänud koostisainetega. Sega hoolikalt, kuni moodustub ühtlane tainapall. Kileta ning jäta üle öö külma seisma. Järgmisel päeval valmista sellest piparkooke nii nagu piparkooke ikka.