Etsy ekspert: need kolm trendi vallutavad tuleval aastal inimeste köögid

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monstera leht.
Monstera leht. Foto: Pexels / CC0 Licence

Üleilmse käsitöö-veebipood Etsy trendiekspert Dayna Isom Johnson teab täpselt, mis 2019. aastal meie köökides ilma teeb.

Etsy meeskond pani pead kokku, et tuua koduomanikeni järgmisel aastal meie köökides kanda kinnitavad trendid. Kas ja kuidas trendihoiatused meie kodudes ilma teevad, näitab vaid aeg. 

Kaamellaste sugukonda kuuluv laama

Armsad villatupsud on tulnud selleks, et vahetada välja eelnevatel aastatel populaarseks osutunud flamingod ja laiskloomad, vahendab thekitchn.com. Igas kaasaegses köögis on vähemalt üks laama pildiga tass või sisustusdetail.

Monstera lehed

Lopsakate ja suurte lehtedega monstera täidab ruumi ja mõjub efektselt. Sealjuures ei pea isegi elustaime kööki tooma, piisab lehekujulistest taldrikutest ning erinevatest nipsasjakestest, et köök ajaga kaasas käiks.

Kleebitavad plaadid

Keraamiliste plaatide eluiga on samuti otsakorral. Inimeste huvi ajutiste, kergelt vahetatavate kleepsplaatide vastu ei paista seevastu raugevat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles