:format(webp)/nginx/o/2018/12/11/11646564t1h43f3.jpg)
Pidude hooaeg on juba tuure üles võtmas. Paljudele tähendab see ka klaasikese tõstmist ja rasket enesetunnet sellele järgneval päeval.
Pidude hooaeg on juba tuure üles võtmas. Paljudele tähendab see ka klaasikese tõstmist ja rasket enesetunnet sellele järgneval päeval.
Sydney toitumisnõustaja Jessica Sepel jagab Daily Mailis oma pohmelli raviva tooniku retsepti, ms koosneb viiest koostisainest.
Vaja läheb:
Vala kõik koostisained klaasi ja sega läbi. Õunasiidriäädikas ja ingver aitavad verd puhastada ja Cayenne’i pipar on naturaalne valuvaigisti. Probiootikum aitab aga alkohoolsete jookidega kaasnevaid kemikaale lagundada ning seedimist tasakaalustada.
Peale tooniku joomise soovitab Jessica Sepel pohmelli leevendamiseks ka ujuda ja võtta B-vitamiini, mis toetab maksa tööd. Kuigi peole järgneval päeval on suurem rämpstoidu isu, ei soovita ta oma isudele liiga kergesti järele anda, sest rasvane kiirtoit taastumist ei toeta. Selle asemel võiks süüa lahjat liha, tervislikke rasvu ja suures koguses värskeid köögivilju (brokolit, lillkapsast, lehtkapsast või rooskapsast), mis sisaldavad maksale kasulikke ensüüme.