Fotod: kümme jõulukingituse ideed igale pereliikmele Eesti tegijatelt

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Jõuludeks kinkide valimisel tuleks meeles pidada kaht punkti: tarbime mõistlikult ja ärme lähe kinkidega liiale, ja kingid, mis ostame, tulgu ikka kodumaiselt tegijalt. Eesti disaini hulgast leiab sobiva kingituse igaühele, olgu tegu lapse, täiskasvanu või pere neljajalgse sõbraga.

Nelly&Dodo kaelarihm

Foto: Nelly&Dodo

Hind: 17-45 eurot

Osta siit: nellydodo.ee

Jõulude ajal ei või unustada neljajalgseid pereliikmeid. Maius on alati tore kink, aga palju püsivam on näiteks meie oma kodumaise tootja kaela-  või jalutusrihm. Kõik lõbusakirjalised kaelarihmad on valminud käsitööna, valikus ka rahvarõivamustrid.

Marati dressid

Foto: Marat

Hind: 40-49 eurot

Osta siit: marat.ee

Pehmed sametised dressid vanalt healt kodumaiselt Maratilt on hea kink nii mehele kui ka naisele. Pärast suuremat jõulusöömist on ikka väga mõnus dressides diivanile kerra tõmmata ja jõulufilme vaadata.

Uncle Pauli Väino

Foto: Uncle Paul

Hind: 109 eurot

Osta siit: osta.ee Eesti disaini pood

Uncle Pauli julgelt rohelised saapad on mõnusalt hingavad ja väga mugavad talvisteks käikudeks. Jalad püsivad kindla peale soojad ja kuivad. Pealegi on neid saapaid nii tänaval kui ka looduses väga ilus vaadata.

BonBon Lingerie pesukomplekt

Foto: BonBon

Hind: 84,80 eurot

Osta siit: bonbonlingerie.com

Kui oled oma kallima maitses väga kindel, võid jõuludeks kinkida ka pesukomplekti. Näiteks see BonBoni komplekt Burgundy Blush on mõnusalt talvine ja kuuldavasti meeldib seda tüüpi rinnahoidja päris paljudele naistele.

Arro Keraamika lauanõud

Foto: Arro Keraamika

Hind: al 20 eurot

Osta siit: arrokeraamika.ee

Kaunist kodusisustusest huvitatud kingisaajale meeldivad väga suure tõenäosusega ka Arro Keraamika värvilised lauanõud. Valikust leiab nii jõululise punase kui ka hooajatumaid värve nagu kollane, sinine ja nii edasi.

Karloova tegelusmaja

Foto: Karloova

Hind: 29,90 eurot

Osta siit: karloova.ee

Karloova majakujuline padi pakub esimestel kuudel imetavale emale toetust ja lapse kasvades on suurepäraseks peenmotoorikat arendavaks ja huvipakkuvaks krabisevaks mänguasjaks. Maja küljes on ka tasku, kuhu peita asju – näiteks Karloova teiste lelude osi.

Lauamäng Kuldkarikas

Foto: Kuldkarikas

Hind: 25 eurot

Osta siit: Eesti Disaini Maja

Suusatamine on Eesti rahvussport, kas pole? Arvatavasti meeldib selleteemaline lauamäng ka pere pisematele. Ägedate illustratsioonidega mäng sobib kogu perele ja on ideaalne meelelahutus talvepühade ajal.

TOKU sussid

Foto: TOKU

Hind: 39 eurot

Osta siit: tokushoes.com

Kui vaja teha kink kellelegi, kelle eelistusi väga hästi ei tea, siis sobib kindlasti üks mõnus paar lambavillasest vildist ja stiilselt disainitud TOKU susse. Kindlasti tasub üle vaadata selle tegija ülejäänud toodang – TOKU toodab ka ägedaid jalatseid!

Woolishi pleed Pääsu

Foto: Woolish

Hind: 79 eurot

Osta siit: woolish.ee

Jõulud on ideaalne aeg ükskõik kellele pleed kinkida. Jõulupühad on kodukeskne aeg ja seepärast sobib üks mõnus kodumaine vabariigi sajandaks sünnipäevaks toodetud pleed tänavu kingikotti väga hästi. Kui see disain ei tundu päris õige, vaata üle Woolishi teised pleedid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles