:format(webp)/nginx/o/2018/12/14/11655401t1h1146.jpg)
Jõululauale sobib ideaalselt üks mõnus piparkoogidessert.
Jõululauale sobib ideaalselt üks mõnus piparkoogidessert.
Vaja läheb:
Tee nii:
Purustada blenderis piparkoogid nii peeneks kui saad, seejärel purustada blenderis jõhvikad suhkruga. Vahusta eraldi hapukoor suhkru ja Kabi paksendajaga (10-15 minutit).
Kui kõik eelnevad komponendid on valmis, siis dessert jaota kihtidesse. Esimene kiht ehk põhjaks läheb purustatud piparkoogimass, sellele lisa blenderdatud jõhvikamass ja kõige viimasem pealmine kiht on hapukoor (umbes 70 grammi jagu hapukoort jäta pealmiseks kihiks).
Kaunistuseks lisa üks piparkook, raputa peale veel kaneeli, lisa mõni jõhvikamari. Enne serveerimist hoia desserti külmikus. Voila, bon appetit ja mõnusat jõuluaega!
Allikas: Maxima