:format(webp)/nginx/o/2018/12/14/11656597t1h4844.jpg)
Cà Phê Trứng — tekitab segaseid tundeid, ent maitseb vapustavalt. Kange kohv ja külluslik magustoit ühes klaasis, nii nagu seda tehakse Vietnamis.
Cà Phê Trứng — tekitab segaseid tundeid, ent maitseb vapustavalt. Kange kohv ja külluslik magustoit ühes klaasis, nii nagu seda tehakse Vietnamis.
Kunagi, kaugetel 1940ndatel töötas hanoilane hr Nguyen Giang baarmenina hotellis Sofitel Legend Metropole Hanoi Hotel. Ühel õhtul sai aga piim otsa ja tal polnud kohvi peale muud panna kui segu munarebudest ja kondenspiimast, mida tänapäeval tuntakse Vietnamis munakohvina ehk omakeeli Cà Phê Trứng.
Munakohv sai nii edukaks, et hr Giang avas oma kohviku, ning munakohv on olnud nendest iidsetest aegadest peale osa Hanoist, kirjutab ThymetoMango. Sellega on ajalootund ühel pool, asume asja kallale.
Vaja läheb:
Valmistamine