Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Väga hea nipp, mis muudab hommikukohvi mitu korda paremaks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pexels.com

Kui tahad, et su hommikune tassitäis kohvi oleks parem kui kunagi varem, peaksid kindlasti proovima seda nippi.

Kui su hommiku parimaid hetki on esimene kohvisõõm, peaksid kindlasti proovima nippi, mis muudab selle veel paremaks. See on väga levinud restoranides toidu serveerimisel, aga sama hästi võib seda kasutada ka kohviga: nõu eelsoojendamine.

Täpselt nagu restoranides serveeritakse sooja toitu kuumadelt taldrikutelt, peaks ka kohvirkuus olema eelsoojendatud. 

Selleks pole vaja mingeid erimeetodeid, piisab, kui valada tass enne sinna kohvi kallamist kuuma veega üle. Võtab maksimaalselt 15 sekundit, aga tagab, et kohv püsib kauem kuumana ja toob maitsed paremini esile.

Väike asi, aga päris kindlasti proovimist väärt.

Tagasi üles