![Artikli foto](http://f9.pmo.ee/l1P0_9F9RZC1UP38Ui4ku1Z43Q0=/1442x0/filters:focal(225x397:551x576):format(webp)/nginx/o/2018/12/19/11667026t1h3396.jpg)
Toidublogija Kadri Raig soovitab teha krevetisalatit, mis sobib hästi ka jõululauale. Ei pea ju alati ainult seaprae ja verivorstidega piirduma!
Toidublogija Kadri Raig soovitab teha krevetisalatit, mis sobib hästi ka jõululauale. Ei pea ju alati ainult seaprae ja verivorstidega piirduma!
Vaja läheb:
Kõigepealt rösti kuival pannil Kreeka pähklid kergelt üle.
Siis lisa pannile pisut õli ning kuumuta selles kergelt (sulanud) krevette. Ära kindlasti üle küpseta, ca 40 sekundit mõlemalt poolt on piisav. Maitsesta soola ja tšillihelvestega ning tõsta need pannilt jahtuma.
Haki fenkol ning sibul nii õhukeselt, kui suudad. Tomat tükelda sektoriteks.
Kastmeks sega kokku värskelt pressitud sidrunimahl ning oliiviõli, maitsesta soola ja pipraga.
Siis sega kõik koostisosad omavahel kokku ning asu nautima!