Tee järele: noorpaar sai eelarvamuste ja pilgete kiuste varakult koduomanikeks

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Koduostu plaane pidanud noorpaar on kõigi eelarvamuste kiuste lühikese ajaga viimaks koduomanikeks saanud.

21-aastane Nathan Stearman ja tema 19-aastane tüdruksõber Emma Smith on mitukümmend aastat oma eakaaslastest ees. Maaklerite ning pankade poolt väljanaerdud noored on augustikuust saati koduomanikud, vahendab thesun.co.uk. 

Viis aastat sukasäärde raha kogunud noortel tuli aga eelnevalt korralik kadalipp läbida. Esmalt ei mahtunud noorte palgatud kinnisvaramaaklerile pähe noorte vanus. Vingerpussi kahtlustanud maakleri sõnul ei tundunud paar kuigi tõsiseltvõetav. 

Kõige kaalukamaks proovikiviks sai aga pangalaenu taotlemine. Noorpaari eelnev maksekäitumine ning -ajalugu polnud just kõige eeskujulikum, mistõttu pidid noored oma kulutusi kõvasti kärpima ning loobuma paarist-kolmest mugavusest. Samuti pidid nad ootama täisealiseks saamiseni.

Tänavu augustis sai noorte pikaaegne unistus viimaks teoks - kõigi eelarvamuste ning pilgete kiuste sai tasutud kümneprotsendiline sissemakse ning noortel seisavad ees esimesed jõulud ühiselt soetatud kodus. Kes viimasena naerab, naerab paremini, kas pole?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles