Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

MAITSEMEEL TESTIB: kas glögi ikka annab piisavalt vunki ja on‘s öko parem? (1)

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Teemaveebide juhataja Dagmar Lamp (vasakul) ja Sõbranna toimetaja Liisbet Saue ökoveinide suured fännid polnud.
Teemaveebide juhataja Dagmar Lamp (vasakul) ja Sõbranna toimetaja Liisbet Saue ökoveinide suured fännid polnud. Foto: Sander Ilvest

Meie ülesanne oli välja selgitada, millises joogis leidub seda õiget meeleolu tekitavat hõngu ja maitset, kui lisandeid ei kasuta. Ühtlasi pandi õilsate degustaatorite maitsepungad poolpimetestis proovile – kas nektari maitse reedab, milline on ökojook ja milline mitte?

Pärast katsetamist tulid proovijate meelele ja keelele sellised märksõnad nagu Coldrex, Vietnami salv, nõudepesuvedelik... Joogi jõulisem maitse oli ühele maitsjale siiski just meelepärasem kui eelmise kahe veini oma. 

Tagasi üles