Enne ja pärast: kirju minevikuga maja sai kauaoodatud iluravi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: realestate.com.au

Kurioosse minevikuga maja Austraalias läbis uue omaniku kuldsete käte all korraliku uuenduskuuri.

Möödunud aastal endise lõbumaja soetanud Shane Monopoli nägi mahakandmisele kuuluval majal potentsiaali, mida teised ei näinud. Mehe toona 680 939 euro suurune investeering on end tänaseks päevaks kahekordselt ära tasunud.

Endise lõbumaja omanik märgib, et maja renoveerimisele kulus rohkem kui aasta ning sealjuures ei tehtud ühtegi järeleandmist ei kvaliteedilt, ei renoveerimisele kuluvalt summalt, vahendab realestate.com.au.

Maja enne uuenduskuuri.
Maja enne uuenduskuuri. Foto: realestate.com.au

«See oli mahakandmisele määratud,» ütles Monopoli. Laes ning seintes olid praod, põrandakatted-vaibad lehkasid, ümberringi vedelesid sajad kasutatud süstlad ning prügikottide virnad ulatusid silmapiirini. Lisaks puudus 1800. aastatel kerkinud hoones elektriühendus.

Maja pärast uuenduskuuri.
Maja pärast uuenduskuuri. Foto: realestate.com.au

«Ma olen loominguline inimene ja suutsin kõigest sellest mööda vaadata. Kõik, peale mu naise pidasid mind nõdrameelseks,» lisas ta. Terava silmaga mees on ennast kahtlemata tõestanud. Mehe nobedate näppude all uuenduskuuri läbinud maja turuhind on nüüd koguni 1,35 miljonit eurot.

Maja pärast uuenduskuuri.
Maja pärast uuenduskuuri. Foto: realestate.com.au

Pakkumisest SIIT veidi lähemalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles