Jõuluõhtusöök hammustab suure tüki võõrustajate rahakotist ning remondieelarvest

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõuluõhtusöök.
Jõuluõhtusöök. Foto: Pexels / CC0 Licence

Selgub, et jõuluõhtusööki võõrustavatel inimestel on pärast tagantjärele tükk maad tegemist õhtusöögilistest mahajäänud kaose likvideerimisel.

Kasutuskõlbmatud seadmed, kriimustatud seinad ning kulunud istmed - just selle kõigega tuleb jõulusöömaaega võõrustavatel inimestel piduliku õhtu järel rinda pista. Kodu taas korda seades nõuab see neilt keskmiselt 135 eurost väljaminekut, vahendab thesun.co.uk.

Inglismaal läbiviidud küsitlusest selgub, et koguni kuus inimest kümnest sisustab oma elutoa külaliste saabumiseks ümber. Neli koduomanikku kümnest teostab sealjuures väiksemaid remonditöid, eesotsas logiseva jalalaua ning tualettpoti kaane parandamisega.

Külaliste silmis on kõige suuremaks puudujäägiks ukselukkude puudumine vannitubade ustel, millele omakorda järgneb kehv äravool WC-potis.

«Ma üritan maja enne külaliste tulekut alati tippvormi viia, viimase hetke parandustest ei ole kunagi pääsu,» märkis koduomanik Linda Byas väljaandele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles