Salajane koostisosa, mille lisamine muudab kohvi vastupandamatuks

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pexels.com

Kui oled suur kohvisõber, peaksid selle nipi kindlasti kõrva taha panema ja ära proovima. 

Kui armastad juua kohvi piimaga, peaksid piima ja isegi kohvikoore unustama ja sirutama käe pisut kangema kraami järele, soovitab portaal Treehugger. 

Nimelt on piimakohvist kordades parem koorekohv ja mitte kohvikoorega valmistatu, vaid selline, mille sisse on segatud ehtsat vahukoort, vahustamata kujul, mõistagi.

Kohvikoores on umbkaudu 12 protsenti piimarasva, vahukoores aga ligi 40. Ja mõistagi on ka siin nii, et mida rasvasem, seda paremini see maitseb. Kui tahad, võid proovida kohvi peale lisada veel ka vahustatud koort - see on eriti luksuslik.

Rasva pole siinkohal väga peljata vaja, kui sa just tasside kaupa säärast kohvi sisse ei kalla. Kui sa lehmapiima ja -koort ei talu või lihtsalt ei armasta, leiad ka taimsetest alternatiividest. Näiteks sobib hästi kookospiim, mis lisab kohvile veel eriti mõnusa maitsenüansi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles