Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2011/08/17/711456t1h5451.jpg)
Eelmine aasta tõi ärimehele ja elamusrestoranide omanikule Auri Hakomaale (57) suure mure - pojad Mikael, Antti ja Hugo ei tahtnud enam putru süüa, kirjutab ajakirja Kroonika kodueri.
Nii tuligi toidule loominguliselt läheneval Auril välja mõelda kaval retsept, mis paneks poisid jälle putru sööma - ühel hommikul otsustas ta visata pudru sisse mõned mandlid.
Pudru valmistamiseks läheb vaja: 1 klaasi kaerahelbeid, 1 klaasi vett, 1 klaasi piima, 1 tl suhkrut, veidi soola ja võid ning 6-8 mandlit sööja kohta.
Pane kaerahelbed kuuma soolaga maitsestatud vette, sega ja lase nõrgal kuumusel kaane all 5 minutit haududa. Puista mandlid kas või kohe sisse ning lisa hautamise lõpupoole ka piim.