Geniaalne lahendus aastavahetuspeo korraldamiseks

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pexels.com

Kui kõik ettevalmistused õhtuks on endiselt tegemata, ei tähenda see veel, et aastavahetuspidu peaks pidamata jääma. Võta eeskuju välismaisest trendist ja tee asi ikka ära!

Välisriikides ringleb juba mõnda aega trend, mille nimeks eestikeeli võiks olla ehk kehv õhtusöögipidu. Nimetus ei tõota midagi head, aga võõrustajale tähendab see tegelikult väga lihtsat lahendust, vahendab The Kitchn. Säärase peo võib korraldada aastavahetuse, sünnipäeva või mis tahes muu tähtpäeva puhul. 

Kehva õhtusöögipeo viis peamist reeglit

  • Võõrustaja ei valmistu peoks mitte kuidagi. Sellele ei eelne koristamist, hullumiseni poodides jooksmist ja muud tüütut. 
  • Menüü on lihtne ja selle jaoks ei tule ekstra poeskäike ette võtta, kõik on kättesaadav kodule lähimas toidupoes. 
  • Keegi ei pane peoks pidulikult riidesse, seljas on see, mis parasjagu seljas on.
  • Omavahel ei tehta mingeid kinke, ka võõrustajale ei tooda mingit sümboolset meelehead pudeli või muu näol.
  • Mingit kava ega plaani õhtu kulgemiseks ei tohi olla. 

Selliste pidude eesmärk on seada esikohale oma inimestega koos olemine ja muuta kõik, mis tegelikult on teisejärguline, ka päriselt teisejärguliseks. Inimesed, kes sääraseid pidusid juba korraldanud on, vannuvad, et neil pole kunagi oma sõprade või perega olnud nii mõnus ja muretu aega veeta. 

Tasub igal juhul proovimist, seda eriti juhul, kui sul tõesti tänaseks õhtuks veel mingeid plaane ja ettevalmistusi tehtud pole. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles