Sec/ Dry: (17–32 g/l suhkrut). Puuviljane ja magusamapoolne šampanja.
Demi-Sec: magus (32–50 g/l suhkrut). Selgelt magus stiil, mis sobib magustoitude või ka juustude ja pähklitega.
Doux: magus (50+ g/l suhkrut). Desserdistiilis šampanja, mida leiab üliharva. Väga magusad puuviljamaitsega, mis sobib hästi kreemjate dessertidega.
Standard, Blanc de Blancs, Blanc de Noirs, Rosé
On kolm peamist viinamarjasorti, mida kasutatakse šampanja tegemiseks, milleks on Chardonnay, Pinot Noir ja Pinot Meunier. Kes juba üht-teist hõrgust joogist teavad, siis võiks mainida ka nelja haruldasemat sorti: Arbane, Pinot Blanc, Petite Meslier ja Fromenteauy.
See, kuidas neid viinamarju kasutatakse, annab vihje stiili kohta. Kui sildil ei ole mingit stiilivihjet antud, siis võib eeldada, et tootja on teinud segu kõigist kolmest viinamarjast.
(valge valgetest) See on šampanja, kus kasutatakse üksnes heledaid viinamarju, mis tähendab Champagne'i maakonnas 100% Chardonnay. Blanc de Blancs'ile on tavaliselt omased sidruni- ja õunaaroomid.
(valge mustadest) Siin on kasutatud 100% tumedaid viinamarju, mis Champagne'is tähendab et segatud on Pinot Noir ja/või Pinot Meunier. Blanc de Noirs'ile on omased maasika- ja vaarikaaroomid.
Roosa stiil tähendab, et siin on tavaliselt segatud valge šampanja vähese punase Pinot Noiri või Pinot Meunier'ga. Šampanja jaoks tehtud punane vein on väga erinev tavalisest Pinot Noirist, kuna selle eesmärk on anda puhtaid puuviljamaitseid nagu maasikat või vaarikat. Veinid on hapukad, madala tanniinisisalduse ja väga kõrge happesusega.