Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Hämmastavalt paljud inimesed ei tea, kuidas köögis soola- ja pipratoosi kasutada

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Noor inglise naine paljastas ühe väärt kööginipi, mis on ilmselt paljudel hobikokkadel ja ka koduomanikel kahe silma vahele jäänud.

Selgub, et oleme oma pipra- ja soolatopse kõik see aeg valesti kasutanud. Tuleb välja, et need kaks ei tee edukat koostööd mitte ainult meie roogades, aga ka nende valmistusprotsessis.

Nimelt, kas otsakorral maitseaine või siis ummistunud toosi puhul, tuleb appi võtta teine, parasjagu kasutuseta toos, vahendab hescottishsun.co.uk. 

Soola- ja pipratoosi põhjad tuleb ringikujuliste liigutustega kokku hõõruda ning maitseained ning -pulbrid väljuvad neist peagi suurema vaevata.

Proovi järele!

Tagasi üles