Noor inglise naine paljastas ühe väärt kööginipi, mis on ilmselt paljudel hobikokkadel ja ka koduomanikel kahe silma vahele jäänud.
Hämmastavalt paljud inimesed ei tea, kuidas köögis soola- ja pipratoosi kasutada
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgub, et oleme oma pipra- ja soolatopse kõik see aeg valesti kasutanud. Tuleb välja, et need kaks ei tee edukat koostööd mitte ainult meie roogades, aga ka nende valmistusprotsessis.
Nimelt, kas otsakorral maitseaine või siis ummistunud toosi puhul, tuleb appi võtta teine, parasjagu kasutuseta toos, vahendab hescottishsun.co.uk.
My mom is losing her shit cause i showed her how to get pepper out without taking the lid off. Someone showed me this at work. ? pic.twitter.com/hqLaPqPeMd
— kale (@CreepyKellie) December 28, 2018
Soola- ja pipratoosi põhjad tuleb ringikujuliste liigutustega kokku hõõruda ning maitseained ning -pulbrid väljuvad neist peagi suurema vaevata.
Proovi järele!