/nginx/o/2018/12/31/11687044t1h9cdd.jpg)
Noor inglise naine paljastas ühe väärt kööginipi, mis on ilmselt paljudel hobikokkadel ja ka koduomanikel kahe silma vahele jäänud.
Noor inglise naine paljastas ühe väärt kööginipi, mis on ilmselt paljudel hobikokkadel ja ka koduomanikel kahe silma vahele jäänud.
Selgub, et oleme oma pipra- ja soolatopse kõik see aeg valesti kasutanud. Tuleb välja, et need kaks ei tee edukat koostööd mitte ainult meie roogades, aga ka nende valmistusprotsessis.
Nimelt, kas otsakorral maitseaine või siis ummistunud toosi puhul, tuleb appi võtta teine, parasjagu kasutuseta toos, vahendab hescottishsun.co.uk.
My mom is losing her shit cause i showed her how to get pepper out without taking the lid off. Someone showed me this at work. ? pic.twitter.com/hqLaPqPeMd
— kale (@CreepyKellie) December 28, 2018
Soola- ja pipratoosi põhjad tuleb ringikujuliste liigutustega kokku hõõruda ning maitseained ning -pulbrid väljuvad neist peagi suurema vaevata.
Proovi järele!