Toidublogija Kadri Raig tutvustab komme, mis on väga maitsvad ja tervislikud. Nende tegemiseks läheb vaja vaid kaht koostisosa ja soovi korral veel midagi, mille sees neid rullida.
Retseptisoovitus: imelihtsad kommid vaid kahest komponendist
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaja läheb:
- 120 g tumedat šokolaadi (vähemalt 80-protsendilist)
- 200 g küpset avokaadot (puhastatud)
- Suts soola
- Katteks kakaopulbrit, purustatud pähkleid, kookoshelbeid või sulatatud tumedat šokolaadi
Juhtnöörid
Sulata šokolaad vesivannis (kindlasti hoolitse selle eest, et šokolaadi sisse veeauru ei satuks).
Kui šokolaad sulanud, siis lisa sellele avokaado ning suts soola ja püreesta kõik ühtlaseks massiks.
Lase segul täielikult jahtuda, ning hoia vähemalt tund aega külmkapis.
Seejärel vormi segust käte abil väikesed kuulikesed ning rulli neid endale meeldivad kattepudis või siis glasuuri sulašokolaadiga.
Hoia komme külmkapis ning püüa need nädala jooksul ära süüa (kuigi väga kahtlane, kas neid nii kauaks jätkub).