Meeleheitel koduomanikud: ostke me kodu enne, kui pank selle endale saab

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Gilles Paire / PantherMedia / Gilles Paire/ Scanpix

Meeleheitel Austraalia koduomanikud on otsustanud kinnisvaraturu madalseisust hoolimata oma kodu kiirelt ja odavalt maha parseldada.

Jaanuarikuu esimene nädal on kinnisvaraturul reeglina üsna kesine ning tehingutevaene. Meeleheitel Austraalia koduomanikud otsustasid sellest hoolimata õnne peale välja minna ning oma kodu oksjonile paisata.

Kinnisvara vahendanud maakler Niki Stockhami sõnul on omanikel lahkumisega tulikiire, vahendab realestate.com.au. Sellest ka 644-ruutmeetrise kinnistu võrdlemisi kesin müügihind sealkandis – 270 016 eurot. Väljapääsmatus olukorras omanike sügav meeleheide väljendub lisaks ka nende kuulutuses, milles seisab: «Ostke see enne, kui pank seda teeb.» 

Laupäeval oksjonihaamri alla minev eramu pole just kõige silmapaistvamaid, ent võib kõrge nõudlusega Brisbane'i linnas sellegipoolest kiirelt omanikke vahetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles