Aiast ilma jäänud koduomanikul jäi vargus kahe silma vahele

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Inglise naine jäi kummalisel kombel ilma tema kodu ümbritsenud aiast.

Hommikul teevett keetnud Sandra Tuckeril piisas vaid ühest silmapilgust aknast välja ning naisel oli pilt selge - keegi oli viinud tema 12,1 meetri pikkuse ning 2,1 meetri kõrgusele ulatuva teivasaia. Selgus, et naise õuel käinud vargad olid viinud aia ühes endaga mitu head päeva tagasi.

«Mul on pikk aed, mis jookseb mööda erinevaid tasandeid. Ma hoian oma elutoa aknal tavaliselt kardinaid ees, et saada veidi privaatsust. Niisiis jäigi mul see vargus kahe silma vahele,» märkis Tucker väljaandele walesonline.co.uk. 

Naabrite ütluste kohaselt olevat trobikond mehi naise aiaplaadid minema vedanud. Aiast ilma jäänud Tuckerile ei mahu aga inimeste teguviis pähe.

«Ma armastan oma aeda, ma veedan väga palju aega justnimelt oma aias. Ma ei suuda uskuda, et keegi lihtsalt heast peast terve aia minema viis,» lisas Tucker nördimusega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles