Tänapäeva kodudes tuntakse pistikupesadest puudust (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänapäeva kodudes ei ole piisavalt pistikupesi.
Tänapäeva kodudes ei ole piisavalt pistikupesi. Foto: Péter Gudella / PantherMedia / Péter Gudella

Nutitelefonid on toonud tänapäeva majapidamistesse uue tüliallika.

Nutiajastuga on meie kodudesse lisandunud hulga uusi seadmeid, üks nutikam kui teine. Nutikad seadmed ja aparaadid vajavad tiheda kasutuse tõttu pea iga õhtu laadimist, mistõttu tuleb kodudes ette palju sõnasõdasid ja nääklemisi.

Veebilehe Weflip värskest uuringust selgub näiteks, et koguni ühes majapidamises viiest tülitsetakse pistikupesade ning laadimiskohtade pärast, vahendab thesun.co.uk. Üks inimene kümnest tunnistab, et on perekonna liikmete seadmed isekalt vooluvõrgust välja ühendanud, et teha ruumi iseenda seadmetele. Alatut käitumist kohtab kõige enam täiskasvanute seas, neile järgnevad teismelised ning lapsevanemad. 

Üks inimene kuuteistkümnest tõdes, et võitlus pistikupesade pärast on ka veidi suurema tüliõuna majja toonud. Viiendik 2000 uuringus osalejast leidis sealjuures, et koduses majapidamises võiks oluliselt rohkem pistikukohti olla. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles