Fotod: «Naabrist parema» viimase hooaja võidukorter on müügis

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Menuka remondi- ja ehitussaate «Naabrist parem» viimase hooaja võidukorter otsib uusi elanikke.

2017. aastal menuka telesaate võitnud Siim-Sten ja Jana on otsustanud kolida ning nende Tallinna servas Kasekodu elamurajoonis asuv kolmetoaline korter on müügis. Hinna sees on ka esimese korruse panipaik, maja ees parkimine on tasuta. 

Foto: KV.EE

Korteri juurde kuulub üheksaruutmeetrine rõdu. Tänu saatele on korteri põrand, plaadid ja siseuksed kallimad ja kvaliteetsemad kui standardkorterites. Maas on lastesõbralik parkett ja vannitoas seinas looduskivi. 

Foto: KV.EE

Oma blogis selgitab Jana, et kolimise taga on soov elada oma majas. Majaostu kaaluti tegelikult juba eelmisel kevadel, aga lükati see otsus siiski pulmaplaanide tõttu edasi. Kolimisotsus ei ole aga kerge. «Oleme veetnud siin korteris meie elu parimad 1,5 aastat. See on meie pisikese Mia Isabela esimene päris oma kodu, kus me oleme saanud tema kasvamist jälgida. Niiii raske on lahti lasta,» kirjutab Jana.
Kolimisotsuse taga on soov lasta lapsel muretult õues käia.

Foto: KV.EE

Esialgu plaanisid noored korteri üürile anda ja maja osta, kuid otsustasid siis, et majanduslikult on mõistlikum siiski korter ära müüa. Niisiis see nüüd müügis ongi. 

Foto: KV.EE

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles