Sisekujundaja annab nõu: need trendid võite südamerahus 2018. aastasse jätta

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels / CC0 Licence

Austraalia päritolu sisekujundaja Nicole Rosenberg annab ülevaate trendidest, millest tasub alanud kalendriaastal pigem ringiga mööda minna.

On trende ja lahendusi, mis peavad aastakümneid, kui mitte aastasadu ajaproovile vastu. Niisamuti leidub ka neid, mis astuvad vaid üheks hooajaks lavale ning kaovad sealt, kui üks aastaring on taas täis saanud. Sisekujundaja Nicole Rosenberg annab lühikese ülevaate trendidest, mis võiksid 2019. aastal pigem kõrvalvaataja rolli jääda.

Baldahhiind-varikatused lastetoas

Baldahhiinid on Rosenbergi meelest küllaltki laialtlevinud lahendus. Mõnikord võib aga küll küllale liiga teha, mistõttu soovitab ta alanud kalendriaastal midagi uut katsetada. 

Ploomikarva interjöörid

«See oli väga suur värvitrend 2018. aastal. Ma olen isiklikult õnnelik, nähes seda vaimustust vaibumas,» ütles Rosenberg väljaandele homes.nine.com.au.

Messingist kraanid ja vannitoatarvikud

Asjatundja sõnul on taolised lahendused küll silmale ilus vaadata, ent paraku ei pruugi need ajaproovile vastu pidada. 

Marmori üledoos

Marmor on selline materjal, mis liiga suurtes kogustes ei pruugi Rosenbergi sõnul kuigi väljapaistvalt mõjuda. Rosenberg soovitab siinkohal loobuda standardlahendustest ning kombineerida marmorit vahelduseks ka mõne teise hinnatud materjaliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles