Fotod: tuntud Eesti dirigent müüb oma võimsat kodu (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Tuntud Eesti dirigent müüb oma kaunist merevaatega korterit Tallinnas. 

Dirigent ja laulja Veronika Portsmuth on pannud müüki oma merevaadetega korteri Vabaõhumuuseumi teel, vahendab kinnisvaraportaal City24.ee.

Foto: city24.ee

Korter asub merepromenaadi ääres, on avar ja valgusküllane. Korteris on kaks tuba ja olemas kõik mugavused. Pisut enam kui 56-ruutmeetrise korteri hinna sees on ka parkimiskoht ja panipaik.

Foto: city24.ee

Korter on valminud eriprojekti järgi ning sisse on ehitatud saun, üks toa seintest on osaliselt klaasplokkidest, põrandal kvaliteetne pähklipuu parkett.

Väga hea asukohaga kodu lähedal on nii Rocca al Mare kaubanduskeskus (kohvikud, toidukohad, poed), Al Mare bowling, My Fitness, Saku Suurhall (kontserdid ja suursündmused), Jäähall, Veskimetsa ratsakeskus, Tallinna Loomaaed, Rocca Al Mare kool, Kakumäe sadam ja teised heaks eluks vajalikud keskused.

Foto: city24.ee

Ühistranspordi peatused on 190 m kaugusel, kesklinnaga väga kiire ja mugav ühendus (autoga 7 min, trolliga 16 min). Majast võid välja astuda nii rulluiskudel, jooksusussides või kasvõi suuskadel, sest rannapromenaadi kergliiklustee on uksest vaid mõne sammu kaugusel. 

Foto: city24.ee

Naabrid on sõbralikud ja KÜ toimib aktiivselt, ümbruskond turvaline. Unistuste kodu tervisesportlasele, väiksele perele, loodusevaatlejale, rahulikku ja vaikset ümbrust hindavale, samas võimalusterohket ja inspireerivat keskkonda nautivale inimesele.

Vaata rohkem kinnisvaraportaalist City24.ee.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles