Scandic hotellid lõpetavad pudelivee müügi

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scandic hotellid pakuvad edaspidi oma restoranides ja konverentsisaalides joogiks kohapeal pudelisse villitud kraanivett. Pildil hotell Scandic Palace Tallinnas.
Scandic hotellid pakuvad edaspidi oma restoranides ja konverentsisaalides joogiks kohapeal pudelisse villitud kraanivett. Pildil hotell Scandic Palace Tallinnas. Foto: Peeter Langovits
Scandic hotellid otsustasid oma restoranides ja konverentsiruumides lõpetada pudelivee müügi ning pakuvad edaspidi joogiks kraanivett.

Selline muutus vähendab süsinikdioksiidi õhkupaiskamist 160 tonni võrra aastas, teatas hotellidekett.

Möödunud aasta detsembrist on hotellides spetsiaalsed kraanid, millest jookseb jahutatud ja filtreeritud vesi. Siiski ei pea külalised kruusiga vee järel käima, sest hotell villib kraanivee ümbertöödeldud klaasist pudelitesse. Pudelid on mõeldud taaskasutamiseks ning pesemine ja villimine toimub kohapeal.

Gaseeritud ja gaseerimata kraanivesi on Scandic Palace`i ja Scandic Rannahotelli restoranides ja konverentsiruumides saadaval 0,4- ja 0,8-liitristes pudelites, mis maksavad vastavalt 25 ja 50 krooni.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles