Ebaharilik kinnisvarapilt on inimesi kukalt kratsima pannud

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Austraalia kinnisvarakuulutus on pannud asjatundjaid üle kogu maailma kukalt kratsima – kas selline ongi meie tulevik, küsivad nad. 

Ookeani taga toimuv jõuab alati ringiga ka meie pärusmaadele. Ülekuumenenud kinnisvara- ning ehitusturg on siinkohal vaid mõned näited paljudest. Austraalias on turg aga sedavõrd tuline, et nüüd ei käi mäng enam tühjalt seisvalt kruntide, vaid hoopis tühipaljaste millimeetrite pärast, mis üht krunti teisest eraldavad.

Kinnistust ülesvõtteid teinud maakler Karen Evansi sõnul oli ta teadlik lähestikku ehitatud majadest, küll aga ei osanud naine oodata, et majadevaheline kaugus üksteisest niivõrd kesiseks osutub, vahendab realestate.com.au.

«Need on niivõrd lähestikku, et eramute veerennid põhimõtteliselt haakuvad,» ütles Evans väljaandele. Naise jagatud pilt on teiselpool ookeani kahtlematult palju kõneainet toonud, pannes kinnisvaraeksperte üle kogu maailma kukalt kratsima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles