Video: noore pere ränga tööga ümberkujundatud koduaed on inimeste meelest kohutav (3)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Klassikalise pisemat sorti inglise aia omanikud otsustasid maalapile väga omapärase näo anda, kuid paljud leiavad, et tulemus on üsna küsitav. 

Kui enne oli selles üsna tüüpilises äärelinna maja aias väike terrass ja selle järel tagumise servani murulapp, siis ümberkujundamise käigus muutus aia ilme tundmatuseni. 

Murupind kaotati aiast täielikult, selle asemel rajati erinevad kaetud maapinnaga ajaveetmisalad. Rajati käigurajad, lõkkeplats, osa pinnasest kaeti liivaga. 

Tehtud töö hulk on tohutu ja erinevus esialgse seisukorra ja lõpptulemuse vahel kahtlemata silmatorkav, kuid paljud leiavad Facebookis, kus videot jagatud, et kogu vaeva oleks võinud jätta nägemata, sest tulemus on väga kehv. 

«Ilusa rohelise aia asemel on odav ööklubi,» ütleb üks. Teine avaldab nördimust, et ilusad naturaalsed kivid võõbati üle musta värviga. Kolmas küsib, kuidas kõik see lahtise taeva alla loodud värk kas või kergele vihmalegi vastu peab. 

«See ei ole aed. See on lihtsalt üks suur laiendatud terrass, mis on mõeldud inimeste võõrustamiseks. Sõnasse «aed» on juba sisse kirjutatud millegi kasvamine ja kasvatamine,» lisab neljas.

Kiitvaid kommentaare sisuliselt ei leidugi, valitseb hämmastav üksmeel, et esialgne seis on lõpptulemusest märksa parem. Mida arvad sina?

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles