Toidublogija Kadri Raig jagab mõnusat soolase pannkoogitäidise retsepti. Kuigi selles ei ole midagi keerulist ning tegelikult on see vaid koostisosade kokku segamise vaev, siis inspiratsiooniks on see ehk siiski. Tihti ongi just need kõige lihtsamad retseptid kõige maitsvamad ning vaja vaid seda, et keegi meelde tuletaks, et ka selline toit olemas on.
Retseptisoovitus: pannkoogitäidis suitsulõhega
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasuta pannkookide küpsetamiseks oma lemmikut õhukeste soolaste pannkookide retsepti või kui soovid täpselt minu tulemust korrata, siis kasutasin sama retsepti, mida nende pannkookide puhul siin. Sama täidis sobib kenasti ka näiteks võileivakatteks või miks mitte ka võileivatordi vahele. Võrreldes lihtsalt toorjuustuga segatud suitsulõhega annab jogurti lisamine mõnusalt kergust ja kerget hapukust juurde.
Vaja läheb:
- 100 g külmsuitsulõhet
- 100 g maitsestamata kreeka jogurtit
- 100 g toasooja toorjuustu
- Maitsestamiseks soola, tilli, murulauku
Haki külmsuitsulõhe peenelt ning sega kokku ülejäänud ainetega. Serveeri õhukeste pannkookide või muu meelepärasega.