Lae varingust pääsenud pere pelgab oma kahe sajandi vanusesse koju naasmist

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pilt on illustreeriv.

Viieliikmeline pere ei tunne ennast oma kahe sajandi vanuses üürikodus enam turvaliselt.

Manchesterist pärit pereema 39-aastane Sarah Hayhurst vaatas parasjagu elutoas telekat kui kuulis ühtäkki üht malbet prantsatust. Olles veidi ringi vaadanud, taipas pereema, et tegemist oli laest pudenenud krohviga. 

200-aastase villa dekoratiivlaest alla sadanud krohv tekitas pereemas algul veidi kõhedust, niisiis haaras ta oma kaksikud ning tormas toast kus see ja teine, vahendab dailymail.co.uk. Hayhursti kõhutunne ei vedanud teda alt – kohe kui naine oli toast väljunud, kuulis ta veelgi valjemat prantsatust ning silmas mäekõrgust tolmupilve, mis ei saanud kuidagiviisi head kuulutada. Pere üürikodu lagi oli alla prantsatanud.

Hayhurstide pere, kus kasvab kolm last, keeldub vahejuhtumi järel üürikoju naasmast. Pere on palunud ehitusinseneridel villa ja selle kandekonstruktsioonid üle vaadata. Senikaua kuni keegi perele sajaprotsendilist ohutust lubada ei saa, pole neil oma Victoria-aegsesse üürikoju enam asja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles