Enne ja pärast: kaks aastat väldanud remont kujunes silmiavavaks kogemuseks

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Koduostu planeerinud Austraalia noorpaaril tuli enne sissekolimist korralik kadalipp läbida.

Hayley McGill ja Cameron Bird olid endile ühist kodu otsimas. Noorte plaanid muutusid aga kannapealt kui tuli kõne Cameroni emalt, kes utsitas noori ühest kinnisvaraoksjonist osa võtma. 

Lühikesed pool tundi hiljem leidis Cameron end oksjonilt ning eneselegi märkamata olidki noored ühe 1930. aastatel kerkinud eramu omanikud, vahendab realestate.com.au. Kiirelt sujunud majaostule järgnes aga kaks ränka aastat tööd.

Maja enne uuenduskuuri.
Maja enne uuenduskuuri. Foto: realestate.com.au

Hayley ja Cameron olid endile nimelt skoorinud ühe üsna räsitud katusealuse, mis vajas hädasti kõpitsemist ning iluravi. Kuna noortel endil kogemused puudusid, kulus esimene aasta remondist planeerimisele ning ettevalmistustöödele.

Maja enne uuenduskuuri.
Maja enne uuenduskuuri. Foto: realestate.com.au

Noored elasid kuid lekkiva katuse all ning pidid mõnda aega isegi korraliku köögita hakkama saama. Haley ja Cameron tegid enamus remonditöödest ise. Vaid paaril korral oli vaja kutsuda asjatundjad, kes nõu ja jõuga noorpaarile õla alla panid.

Maja pärast uuenduskuuri.
Maja pärast uuenduskuuri. Foto: realestate.com.au

Kaks aastat kulgenud remont oli noorpaari jaoks silmiavav kogemus. Vaadates tagasi möödunud ajale, ei suuda Haley ja Cameron siiamaani uskuda, kuidas nad niivõrd keerulisest projektist end üheskoos välja rabelesid.

Maja pärast.
Maja pärast. Foto: realestate.com.au

Rohkem pilte valminud majast leiab SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles