Ettevaatust: kokkupandav lKEA tool tõi verd ja pisaraid

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IKEA kokkupandav tool võib väikelastele ohtlik olla.
IKEA kokkupandav tool võib väikelastele ohtlik olla. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Populaarne IKEA mööblitükk oleks 14-kuuse plikatirtsu kõige mustema stsenaariumi korral sõrmeta jätnud.

Pereema Sophie Marie Bennetti sisustas oma möödunud reede õhtu pere seltsis küpsetades. Idülliline kvaliteetaeg pere seltsis sai aga jahmatava lõppvaatuse kui 14-kuuse peretütre sõrm kokkupandava IKEA tooli vahele kinni jäi.

«Ta tahtis tooli pealt alla tulla kui tool end ühtäkki kokku voltis ja tema sõrmed metalli vahele jättis,» rääkis kolme lapse ema väljaandele dailymail.co.uk.

Pisike Kaylah toimetati viivitamatult haiglasse, kus arstid andsid endast parima, et päästa viiendik tirtsu allesjäänud sõrmest. Bennettide pere loodab, õhkõrnast lootusest hoolimata, et Kaylahle tehtud operatsiooni oli edukas ning tema sõrme ei tule amputeerida.

Patujuurikast plastikust tool kaalub napid kaks kilo, maksab 6,9 eurot, ent võib hooletu ümberkäimise korral väga palju pahandust majja tuua. Pereema Sophie loodab, et nende pere tabanud õnnetus säästab vähemalt mõne teise lapse halvimast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles