Pank jättis lapseootel lese koduta

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Austraaliast pärit Stephanie Steven jäi kehvade asjaolude kokkulangemisel oma kodust ilma.

Lääne-Austraalias resideeruv Stephanie oleks abikaasa surma järel majalaenu tagasimaksed omal jõul tasunud. Paraku olid pangal teised plaanid ning Stevenite perele kuulunud maja müüdi maha.

Põhjus, miks pank Stephanie sõna otseses mõttes oma kodust välja viskas, on iseenesest lihtsamast lihtsam  –  naise abikaasal Ryanial puudus nimelt ametlik pärandvara, vahendab thesun.co.uk.

Eluasemelaen oli aga Ryani nimel ning Stephaniel kulus ühtekokku viis kuud, et oma seotust abikaasa Ryaniga pangale tõestada.

«Ma tahtsin säilitada maja, milles me elasime ning mida üheskoos renoveerisime. Midagi, mis pakuks mulle rasketel aegadel lohutust,» märkis Stephanie.

Toona kolmandat kuud rasedale Stephaniele tõttasid appi ka pereliikmed-sõbrad, ent nende jõupingutustest hoolimata parseldati kodu sellegipoolest oksjonil maha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles