/nginx/o/2019/01/31/11753608t1hebdf.jpg)
Pole paremat aega juurviljade söömiseks kui talv. Selles püreesupis, mille valmimiseks kulub keskeltläbi 20 minutit, on punane peet aukohal.
Pole paremat aega juurviljade söömiseks kui talv. Selles püreesupis, mille valmimiseks kulub keskeltläbi 20 minutit, on punane peet aukohal.
Vaja läheb:
Valmistamine
1. Koori õunad ja eemalda südamikud. Tükelda õun ja punane peet väikesteks tükkideks. Koori ja haki sibul. Kuumuta õli ning lisa õuna-, peedi- ja sibulatükid. Vala juurde köögiviljapuljong ja keeda umbes 10 minutit.
2. Rösti mandlilaastud pannil. Pressi sidrunimahl. Püreesta supp ja sega õrnalt sisse koor. Maitsesta soola, pipra, muskaatpähkli ja sidrunimahlaga. Puista röstitud mandlid üle supi.
Allikas: Vital