Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Bocuse d'Or'il tutvustati Eestit rahvusvahelisele vaatajaskonnale

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Sel nädalal toimus Lyonis, Prantsusmaal tippkokkade võistluse Bocuse d’Or selleaastane üleilmne finaal, kus auhinnatud esikolmikusse kuulusid Põhjala riigid — Taani, Rootsi ja Norra. 

Suursündmusel, mida oli eri kontinentidelt sõitnud vaatama tuhanded inimesed, tutvustati silmapaistvalt ka Eestit kui Bocuse d’Or Europe 2020 korraldusõigused pälvinud riiki.

Eesti gastronoomia suurkuju Dimitri Demjanovi eestvedamisel on Eesti olnud Bocuse d'Or konkursil esindatud juba enam kui 10 aastat. Pärast aastatepikkust tööd õnnestus Eestil saada korraldusõigused 2020. aasta Euroopa finaalvooru läbiviimiseks.

Bocuse d´Or Europe toimub 2020. aasta juunikuu alguses Tallinnas. Selle otsuse tegi avalikuks peakorralduskomitee mõne nädala eest, 18. jaanuaril ning nüüd tutvustati Eestit rahvusvahelisele publikule juba kui ametlikku tuleva aasta võistluse korraldajamaad.

Tagasi üles