/nginx/o/2019/02/01/11757733t1hc6da.jpg)
Kui tahate harjumuspärasele hapukapsale, hapukurgile või hapupiimale vaheldust, leidke Kaisa Kangurilt inspiratsiooni. Proovige hapendada näiteks porgandit või ergutage hapukapsast fenkoli ja tšilliga.
Kui tahate harjumuspärasele hapukapsale, hapukurgile või hapupiimale vaheldust, leidke Kaisa Kangurilt inspiratsiooni. Proovige hapendada näiteks porgandit või ergutage hapukapsast fenkoli ja tšilliga.
Need, kes vähegi toidumaailma suundumustega kursis või reisivad rohkem, on kuulnud, et Koreast pärit vürtsikas hapukapsas kimchi tiirutab juba üksjagu aega mööda Euroopa ja Ameerika trendikööke ning kuulub tervisejüngrite menüüsse.
Hiina kapsa kõrval hapendavad korealased igasuguseid köögivilju, muu hulgas (valget) redist, ja segavad neid teravate maitseainetega. Maitsekoosluse klassikaline kolmik koosneb tšillist, küüslaugust ja ingverist.