Pikalt põlu all olnud sisekujundustrend imbub vaikselt kodudesse tagasi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Nagu paljude teiste trendide puhul, on ka vaimustus nendest mustritest kord tulnud, kord läinud. 2019. aastal tulevad need igal juhul taas.

Neid mustreid on peetud glamuurseks ning väljapeetuks, samuti on neid aegade jooksul tabanud ka üsna teravad kriitikanooled, vihjega labasusele ning matslikkusele. Väljaande apartmenttherapy.com väitel on aga sisustusmaailm hakanud seda mustrit vaikselt tagasi tervitama. Nimelt, sisedisainerite ning koduomanike meeli köidavad järjest enam loomamustrid. Soliidselt šikkide mustrite seast võib leida nii leopardi kui tiigri mustrit, sekka veidi sebra ning teiste eksootiliste loomade mustrit. Samuti on aupaistes kõiksugu loomakujukesed ning -pildid.

Asjatundjad soovitavad nende sobitamisel oma koju tasakaalu hoida, vastasel juhul võib pilt üsna kirjuks minna. Üheks võimaluseks on katta näiteks paar seina loomamustrit sisaldava tapeediga. Kes niivõrd suurt ettevõtmist ei soosi, võib näiteks oma eluruume mõne loomakujukese või illustratsiooniga vürtsitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles