Sisekujundaja annab aru: valged köögid ei kao veel niipea

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Ameerika sisekujundaja sõnul ei kao valged köögid meie kodudest veel nii pea ning seda üsna arusaadaval põhjusel.

Paljudele koduomanikele ei mahu ilmselt pähe, miks küll keegi oma köögi lumivalgeks peaks värvima. Ammugi ei mõista nad valgete tööpindade, tarbeasjade ning riiulite-sahtlite vajadust. Ameerika sisekujundaja Ginny Macdonaldi sõnul on aga valged köögid värsked, puhtad ja erinevalt laialtlevinud arvamusest, oma stiililt ja olemuselt lisaks ka ajatud.

«Valge köök on lihtne, ent peenekoeline, jättes väga palju ruumi eksperimenteerimiseks. Võtke seda kui oma isiklikku tühja lõuendit,» rääkis Ginny Macdonald väljaandele mydomaine.co.uk

Trenditundlikel inimestel soovitab sisekujundaja valgete köökide puhul aksessuaarid ning nipsasjakesed mängu võtta. Neutraalne valge rõhutab valitud esemete ja kujukeste eripära ning mõjub kõike muud kui igavalt, rõhutas Macdonald.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

»»»----> Że co? Że dopiero wtorek? No nie może być... Dawno nie było kuchni z wiadomych względów, ogarnąć się nie chciało ? W tle pachira, a właściwie już tylko badyl który z niej został. Chyba muszę się pogodzić z tym, że już nic z niej nie będzie. No dobra, ja tu pitu pitu a tu ogarnąć siebie trzeba. Go! »»»----> Dobrego dnia ? #kuchnia #kitchen #kitchendetails #kitchendecor #whitekitchen #wyspakuchenna #białakuchnia #mykitchen #koszewiklinowe #kwiatywdomu #plants #urbanjungle #whitehouse #westwingPL #homebookpl #mojemieszkanie #mojdom #interior2you #interiør #nordicboho #scandiboho #scandinaviankitchen #scandiliving #interior4all #interior4you #interiorinspire #interior_delux #interior12follow #interiorkitchen

A post shared by Emilia (@emilia_boho_home) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles