/nginx/o/2019/02/07/11770740t1hf377.jpg)
Kui otsid midagi, mis valmib kiirelt ja kergelt, on kasulik ning viib ühtlasi keele alla, siis on see kreemjas pasta suitsulõhega.
Kui otsid midagi, mis valmib kiirelt ja kergelt, on kasulik ning viib ühtlasi keele alla, siis on see kreemjas pasta suitsulõhega.
Selles suitsulõhepastas on kõrge valgusisaldus ja väärtuslikud omega-3-rasvhapped, mis mõjuvad hästi südametervisele. Spinatis on aga kaltsiumit, C-vitamiini ja foolhapet, mis toetab vereloomet.
Vaja läheb (4 in)
Valmistamine
Haki sibul ja pane koos pasta, puljongi, koore ja parmesaniga ühte potti. Lase keema tõusta ja keskmisel kuumusel ning suletud kaane all umbes 8 minutit madalamal kuumusel edasi keeda.
Sega iga natukese aja tagant.
Vahepeal pese spinat ja lõika suitsulõhe ribadeks. Umbes 2 minutit enne keetmisaja lõppu pane ka nemad potti.
Lõpetuseks lisa sidrunimahla pastale ning vürtsita soola ja pipraga.