Ei ole paremat külmal talveõhtul, kui üks klaasike kalvadost. 80kraadise brändi selge õunamaitse on nagu talv joogiklaasis.
Tee kodus järele: 2 erakordset võidukokteili otse võistlustulest
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi väärikat kalvadost võib puhtalt või jääga nautida, on ta ka ideaalne kokteilide valmistamiseks. Siin on kaks tuliuut retsepti, mis võistlevad sel kevadel Prantsusmaal Calvados Nouvelle Vogue Trophies' finaalvõistlusel :
Kokteil «I Found My Peace», Mihkel Kahn, I koht
Vaja läheb:
- 4cl Calvados Chateau De Breuil' kalvadost
- 1,5 cl Calem 10 Years Old Porto portveini
- 1 cl Õllenaut, Kuukõndija, Espresso Stout õlut
- 1 cl vahtrasiirupit
- 2 cl Alma piima
- 1 munakollast
- kaunistuseks põdrasammalt, šokolaadi, kullapuru
Kokteil «Flavours of Freedom», Erik Tammeleht, parim noorbaarmen
Vaja läheb:
- 3 cl Calvados Chateau De Breuil' kalvadost
- 1cl Grand Marnier' likööri
- 1cl valge šokolaadi siirupit
- 1 cl soolakaramelli siirupit
- 1 cl vahukoort (Eesti toode)
- 4 tilka kakao bitterit
- kaunistuseks valget šokolaadi, beseed, kipslille