Maakler: eduka müügi saladus seisneb kvaliteetsetes kinnisvarapiltides

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Inimene armub emotsiooni ja emotsiooni saab vaid tekitada reaalne pilt, reaalsest olukorrast,» leiab Arco Vara maakler Sandra Alliksaar.
«Inimene armub emotsiooni ja emotsiooni saab vaid tekitada reaalne pilt, reaalsest olukorrast,» leiab Arco Vara maakler Sandra Alliksaar. Foto: Pexels / CC0 Licence

Eesti maakler jagab juhtnööre pilkupüüdvate kinnisvarafotode tegemiseks. 

Kinnisvarapiltidest sõltub nii mõndagi. Sirvides arvukaid kinnisvarakuulutusi, otsib inimese pilk silmailu ja kvaliteeti. Kui vastav kinnisvarapilt nõuetele ei vasta, jääb kuulutus sootuks avamata.

«Ostuklient vaatab mitmete sadade kuulutuste seast välja just need, mis püüavad ta pilgu esimesena. See on see mida mina enda fotograafidega püüan saavutada. Olla esimesena valikus,» rääkis Arco Vara maakler Sandra Alliksaar. 

Tema sõnul armub inimene üldjuhul emotsiooni ja emotsiooni saab tekitada reaalne pilt, reaalsest olukorrast, mitte pilditöötlusprogrammide abil töödeldu.

«Valmistan alati kliendid ette, et enne fotograafi tulekut tuleb teha veidikene suurem koristustöö. See aitab neid ka hiljem, kui hakkan korterit klientidele esitlemas käima, sest siis on suurem koristus juba tehtud ja omanik ei pea enam muretsema,» nentis Alliksaar.

Maakleri soovitusi fotograafi tulekuks:

  • mõtle oma peas, milline sooviksid sina, et see korter välja näeks kui tuleksid seda vaatama;
  • mõtle oma peas, milline seisukord korteris sind õnnelikuks ja uhkeks teeks;
  • heida pilk oma akendele ning vajadusel pese need enne fotograafi tulekut puhtaks:
  • silu voodikate ning olemasolevad pleedid ja padjad diivanil nii sirgu kui võimalik ja ära enne fotograafi lahkumist nende peale istu;
  • tihti on kodudes palju pilte ja isiklikke asju - peida need ära, kuna niiviisi on huvilistel lihtsam koduga samastuda;
  • puhas pesu on kõigi lemmik - palun pese pesu mõni päev varem ära ja pane need ühes pesurestiga kappi peitu;
  • alusta toidu tegemist fotograafi külastuse järel ning pese eelmisest korrast seismajäänud nõud;
  • pildistamise ajaks oleks hea pisidetailid kõik oma algsele kohale tagasi panna või vähemalt liigutada teise tuppa.

Uuri rohkem Arco Vara blogist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles